Efter dages drillerier (1 & 2), har Rockstar Games nu helt officielt præsenteret Red Dead Redemption 2. Her kl. 15.00 kunne de via Twitter og det nye Red Dead Redemption 2 website endelig præsentere det spil vi har ventet på i flere dage.

Ingen PC version desværre…

Rockstar Games nævner kun PlayStation 4 og Xbox One i dag. Der var ellers mange som havde håbet at PC-gamerne endelig ville få lov at spille med, men det er indtil videre ikke blevet bekræftet.

Rockstar Games har lovet at de vil forsøge at lægge Internettet helt ned med en trailer, som vil blive offentliggjort kl. 17.00 på torsdag.

Vi er naturligvis klar med traileren kort efter kl.17.00 på torsdag.

32 KOMMENTARER

 1. Ingen pc – igen… oh well, så bliver det heller ikke denne gang jeg hopper på hesten… Var GTA så dårlig en sællert på PC, at de ikke vil prøve med RDR?

 2. Noooo igen ikke til PC. Jeg holdt meget af 1eren på PS3 men jeg kommer ikke til at investere i en PS4 af den grund.

  Det spil er ellers som skabt til en tur med keyboard og mus.

 3. Shit, console only. Så må jeg vel ud og investere i en konsol.

  Er den nye PS4 slim rimelig støjsvag, eller hyler den som en støvsuger som den gamle?

 4. #3 Samme her, men har også bare ventet på en god undskyldning for at smide x360’eren ind på drengenes værelse så far kan få nyt legetøj…

  Kunne være man skulle hive et af tidens bedste spil frem igen, ved at være længe siden jeg red mod solnedgangen.

 5. Jeg er sikker på, at PC-udgaven kommer. Bare nogle måneder senere. Rockstar har tjent enorme mængder på deres GTA V til PCen, og især deres online del. Og sammenlignet med det originale Red Dead Redemption, så står PC-platformen bare meget stærkere her i 2016 end i Xbox 360’erens storhedstid.

  Jeg er mega skuffet over, at de ikke annoncerer den sammen  med konsoludgaven, men den skal nok komme.

  Jeg starter dog nok med at spille det på den hurtigste konsol ved ugivelsestidspunktet. Om det er PS4 Pro eller den kommen Xbox, ved jeg ikke endnu.

 6. God is alive!! Bedste nyhed længe, alt for længe undervejs, men det gør jo bare det hele endnu mere specielt godt. Fedt fedt!

 7. Med en Scorpion på vej, så kan det godt være, at jeg skal begynde at spare sammen. Et OLED – tv er også et must…. Nu må jeg se at få gennemført RDR 1…

 8. Det kommer helt sikkert til PC.

  Det hedder sig, at det første RDR aldrig kom til PC pga. koden var en bunke rod, som var umulig at portere.

  Men overvej lige hvor mange flere penge de tjener på den her taktik. Se hvor mange i kommentarerne, som går ud og køber konsol udgaven når den udkommer. Mange af dem, vil også købe PC udgaven når den kommer senere. Og det er forholdsvist nemt at portere et X1/PS4 spil til PC. Mit gæt, er at de allerede nu har det i tankerne, imens de arbejder på deres konsol builds.

  Kan i huske da GTA V udkom? Først gik alle ud og købte det til PS3/X360. Så kom det til “next gen PS4/X1” med stadigt elendig framerate, men bedre grafik. Så købte folk det igen.

  Og når folk troede alt håb var ude for en PC version, så annoncerede de GTA V til PC. Endeligt udkom spiller i sin rigtige next gen form uden begrænsninger. Det solgte som varmt brød.

  Overvej lige hvor mange der har købt GTA V 3 gange. Samme spil.

 9. Bananen har vist rekorden i flest spilkøb af samme titel… Alle hans trafikuheld er vist en ren guldgrube, sådan som han kaster om sig med penge. 😉

 10. Hold nu op. Det kan ikke komme som nogen overraskelse at RD2 først kommer til konsol. Sådan har rockstar kørt deres lineup stort set hele vejen igennem.