Du har formodentlig allerede set gårsdagens lille hentydning fra Rockstar Games. De har været på spil igen på Twitter og denne gang er der stort intet at tage fejl af. Spørgsmålet er bare hvornår de vælger at præsentere nyt i Red Dead Redemption-serien.

17 KOMMENTARER

 1. Serien hedder altså bare Red Dead Redemption var efterfølgeren til Revolver. 3eren kommer nok til at Red Dead: noget helt 3., hvis de skal følge historikken

 2. Hold nu op hvor har jeg set frem til dette! Eneste som kan toppe det må sgu da være annonceringen af HL3.

  Iøvrigt tror jeg Bananen er skvattet i badet af bar begejstring

 3. Drømmescenariet: Nyt Red Dead spil (til alle platforme) plus Red Dead Redeption remaster til pc. Selv hvis jeg skal preorder gør jeg det gerne for den deal.

 4. #7 DONT JINX IT!!!!!!!!!!!!!!

  #6 Jeg kommer i hvert fald til at sprinte rundt som en gal, når de afslører … hvad end de nu afslører. Det eneste, der vil kunne lægge en dæmper er, hvis det bliver eksklusivt til en af konsollerne.

   

 5. #9: too late… nu bliver det en X1 eksklusiv genudgivelse af originalen, hvor spillet er delt op og skal købes i episoder. Ammunition kan kun erhverves med micro transactions

 6. Med den tilsyneladende absurde success de har med GTA5 online crap kunne man godt frygte et free to play “red dead freedom” med alt content bag betalingsdøre. Double jinx!

 7. Ret sikker på at de bare kommer til at forkæle os allesammen, alle platforme, alt er gratis, kommer konge DLC på niveau med Witcher 3, KOM!

 8. #3 Ikke helt rigtig. Red Dead Redemption er ikke en direkte fortsættelse af Red Dead Revolver, men bare et nyt spil i samme univers.

  Uanset hvad de går og laver er jeg ustyrligt spændt. Red Dead Redemption er nok det bedste spil jeg nogensinde har spillet, og kan slet ikke vente hvis der kommer et nyt.

 9. Selvom et nyt Red Dead spil ville være fedt synes jeg også et remake til PC kunne være virkelig lækkert, især hvis de også puttede ting i det som “FPS-mode” ligesom i GTA, uanset hvad er det fedt der kommer mere Red Dead i hvert fald!