Nogen gange bidrager en opdatering med mere tvivl end forsikringer. Respawn Entertainment bidrog i fredags med en et indlæg omkring især Titanfall, som ikke kan undgå at give lidt bange anelser.

Det er ingen større hemmelighed, at Titanfall-serien til trods for ganske flotte anmeldelser ikke helt har solgt hvad hverken Respawn Entertainment og især hvad Electronic Arts havde forventet. Før udgivelsen af Titanfall 2 i efteråret, var begges topchefer ganske kække og benævnede Titanfall 2 som en “Call of Duty-dræber”.

Titanfall has always been and remains a huge part of our studio. With two highly-rated Titanfall games under our belts, we’re very proud of what we’ve made and the foundation we’ve laid for the franchise. Titanfall 2 remains healthy and growing with new players coming in every week. Right now we’re focused on the long term future of Titanfall and we’re excited about it. The core Titanfall team is working away on lots of cool stuff, whether that be DLC for Titanfall 2, action blocks and prototypes for future Titanfall projects, or other crazy science experiments. We’re just getting started, and we can’t wait to take you, our Community, along for this ride.

Electronic Arts (EA) har siden været forbavsende stille og i det lys synes fredagens forsikring omkring Titanfall-seriens fremtid en smule hul. Respawn fortæller også, at de har gang i et sideløbende projekt med Stig Asmussen (God of War) og lover mere nyt allerede på torsdag.

Titanfall isn’t the only game being worked on here at Respawn. Stig Asmussen, who previously worked on the God of War franchise, has been leading a separate team that has been quietly working away on our Star Wars title. That project is still wrapped in secrecy and we won’t be talking about it for a while.

Personligt tror jeg desværre at det er ved at være sidste udkald for Titanfall. Efterårets noget optimistiske lancering i blandt to andre sværvægtere, var bestemt ikke den bedste idé.

3 KOMMENTARER

 1. Der står at de har masser af spændende nyt i vente til Titanfall 2/Titanfall serien og siger at Titanfall 2 får nye spillere hver dag.

  Hvad er det der nævnes, som får dig til at tvivle på Titanfall’s fremtid? At de udvikler et andet spil sideløbende behøver ikke at være skidt. Det er der da flere spil udviklere som gør.

  Men det er ringe af EA at udgive Titanfall 2 så tæt på Battlefield 1. Den logik forstår jeg ikke helt.

  Jeg hyggede mig nu gevaldigt med Titanfall 1 og jeg synes også Titanfall 2 ser sjovt ud. Men der er bare for mange andre spil jeg har haft gang i, til at jeg har valgt at købe det endnu.

 2. #1: Jeg overvejede også min overskrift et par gange. Jeg er udmærket godt klar over at tolker noget frit det Respawn skriver. Det at de har behov for at gå ud og forsikre, er for mig en klar advarsel. Dertil skriver de også at de har gang i andet end Titanfall og det lugter lidt af invester-buffing.

  Dertil er det kendt at begge Titanfall-spil har underleveret salgsmæssigt.

 3. Titan Fall var ikke særlig godt når det kom til stykket. Ser gerne at de dropper denne IP og begynder at fokusere på andre IPér i stedet.