Som et lyn fra en klar himmel, kunne titanfall-udvikleren Respawn i går annoncere deres nye spil Apex Legends. De trumfede dog hele annonceringen, ved også at udgive spilet i samme forbindelse.

Apex Legends er nyeste skud på Battle Royale-bølgen, med adskillige character classes, fokus på teamplay og en masse vanvittige evner til at krydre spiloplevelsen. Der kan være op til 60 spillere på samme tid i hold à tre spillere, og som genren har for vane, starter hver runde med et air drop.

Spillet foregår i samme univers som Titanfall, men der er altså ingen robotter man kan tage styringen af, med henblik på at dominere slagmarken.

Udover lanceringstraileren øverst i denne nyhed, er der også en gameplay trailer som viser lidt flere detaljer, omkring de forskellige figurer og evner de behersker:

Om Apex Legends kan konkurrere med de andre store spil i Battle Royale-genren må tiden vise, men da spillet er free to play, kan du jo selv downloade det til PC, PlayStation 4 og Xbox One og vurdere om det er noget for dig.

3 KOMMENTARER