Resident Evil VII-demo finder snart vej til Xbox One og PC

2

Indtil videre har den skræmmende teaser-demo til Resident Evil VII været eksklusiv for PlayStation 4-ejere, men det bliver der snart ændret på.

Resident Evil VII

Capcoms officielle forum er det netop meldt ud, at demoen også vil finde vej til Xbox One og PC, allerede her i december. Xbox One-ejerne skal blot vente til på fredag, d. 9/12, mens PC-ejerne må væbne sig med en kende mere tålmodighed, før demoen kan spilles her d. 19/12. PC-versionen bliver dog også beriget med adskillige grafiske justeringer, som dog endnu ikke er blevet specificeret.

The final update for the Resident Evil biohazard Teaser: Beginning Hour demo, “Midnight,” is coming to PS4, PS4 Pro and PSVR today. Plus, the Xbox One demo will be available starting December 9th, and the PC demo will be available starting December 19th.

PS4-versionen modtog i lørdags sin sidste ”Midnight”-opdatering, og det vil også være denne version som bliver gjort tilgængelig på de to andre platforme.

I samme forbindelse er den nye TAPE 3-trailer også sluppet løs, og den finder du øverst i denne nyhed. At dømme ud fra den video, lader det virkelig til at Capcom holder deres løfte, om at serien virkelig vender tilbage til sine horror-rødder.

Resident Evil VII udkommer den 24. januar 2017 til PlayStation 4, Xbox One og PC.

2 KOMMENTARER

  1. Hvordan kan de have så mange penge til at lave elendige res spil der styre som en traktor på en cykelsti med et ½ hjul og drukket lidt for meget.