Selvom vi desværre endnu ikke har set skyggen af vores anmeldereksemplar, skal du dog ikke snydes for de første anmeldelser af Capcoms Resident Evil 7 Biohazard. Spillet er i butikkerne i morgen, men allerede nu er embargoen faldet for anmeldelser af spillet.

VG24/7 er vanen tro på pletten med en opsummering af hvad de forskellige medier har at sige. Der er tale om rigtig flotte karakter og en stor portion 9-taller (ud af ti mulige) fra flere af de største spilmedier. Du kan bl.a. tygge dig igennem hvad PC Gamer, Polygon, Destructoid (10/10) og Shacknews har at sige.

Vi håber at kunne bidrage med vores syn på Resident Evil 7 inden længe.

9 KOMMENTARER

 1. Lad mig lige starte med at sige, jeg startede med at spille Resident Evil på min PSX, så det her ligner overhovedet ikke Resident Evil (I min optik) – Men jeg er bekendt med, vi er ca 20 år længere fremme osv.

  Når det så er sagt, holy shit det ser skægt ud. Lidt Condemned – Criminal Origins over det og jeg var en kæmpe sucker for det spil.

  Det skal ses lidt nærmere på, helt sikkert.,

 2. #5: Hent demoen på Steam, hvis du har PC. Det virker latterligt uhyggeligt og fedt.

  Tvivler på at jeg tør at spille det egentlig. Men holy moly, grafikken er vidunderlig.

 3. Jeg gennemførte demoen på PC. Det er første gang jeg har prøvet at sidde med kuldegysninger på og være tæt på at lukke spillet flere gange. Jeg var i tvivl om jeg overhovedet kunne gennemføre demoen, men jeg tog mig sammen og fik den klaret.

  Og jeg har endda gennemført Amnesia The Dark Descent, som jeg slet ikke synes er uhyggeligt sammenlignet med.

  Kan godt være jeg køber RE7 engang når det kommer på tilbud. Men ved ikke om det er et spil jeg har nerver til.