Uanset om du har spillet det originale Resident Evil 2, eller er helt ubekendt med den over 20 år gamle franchise, så lader seneste udgivelse til at levere varen.

Anmeldelser af Resident Evil 2 Remake udkom i går, og at dømme ud fra den samling af karakterer som VG24/7 har lavet, så ligger tallene i den virkelig høje ende af skalen. Med et par perfekte topscorere, adskillige ni-taller og intet umiddelbart lavere end en 8’er, så kan det altså tyde på, at Capcom har ramt plet med genskabelsen af klassikeren fra 1998.

Tallene taler da også sit tydelige sprog på Metacritic-scoren, hvor PS4-versionen ligger på 91/100 og Xbox One-udgaven på 93/100.

Mange af spillets lokationer er angiveligt blevet ændret, ligesom der er blevet fjernet og tilføjet nogle jump scares; dette er blandt andet også for at holde spillet friskt, for dem der har spillet originalen til hudløshed.

Er du hoppet på genskabelsen af Resident Evil 2?

13 KOMMENTARER

 1. Har taget fri på fredag så jeg er klar til midnight release!!

  Jeg har også fået kæresten overtalt til at vi skal spille det HELE weekenden sammen! Vi glæder os begge.. og så alligevel ikke ;P Hahaha!! Det bliver for vildt!

 2. Spillede re2 på fulde drøn som 10 årig. Dog fik min kammerat og jeg aldrig unlocked tofu. Med dette remake er der lagt sååå meget i ovnen til en tur ned af nostalgia lane!

 3. Var RE serien indtil 4’eren ikke kendetegnet ved at have fixed cams? Hvordan har folk det med 3rd person over-the-shoulder cam?

 4. Det er ret fedt og se gameplay videoer og mindes de korridorer man gik rundt i!

  Anyways, nu er spillet köbt og downloaded, så der skal spilles i aften efter mörkets frembrud!!!

 5. Jeg har aldrig fået spillet 2’eren, så det lyder til at det er nu jeg skal hoppe på den vogn. Jeg elskede RE4 på Wii’en og også 5’eren på PC.

 6. Har spillet en 4timer nu, og hold nu op, hvilket spil. Jeg blir nu nöd til at ligge det fra mig en stund da pulsen er höjere end hvad jeg er bekvem med! Gameplayet holder 100%, dog er jeg ikke så go til at holde tilbage på ammunition så jeg er konstant uden föles det som, men men!

  Grafikken er nu noget at det fineste jeg har set på länge, og fysikken er awesome!

 7. Jeg kan ikke finde ud af om det er et spil jeg skal give mig i kast med eller ej. På den ene side havde jeg utrolig meget sjov med RE: Revalation, men på den anden er jeg havde det ikke nogen Mr. X.
  En udødelig fjende som jager dig er imo, en af de værste spil mekanikker nogen sinde opfundet.
  Det slår enda quick time events.

 8. Jeg downloadede det tidligere i dag via PS Store, og har lige lagt en lille time i det . Umiddelbart er jeg ret begejstret. Selvom det er længe siden jeg sidst spillede det originale som en 9-årig knægt, så er der flere steder hvor minderne begynder at vende tilbage.

  Vist er spillet lidt svært (og ikke mindst skræmmende!) her i begyndelsen, men tror helt klart jeg kommer til at lægge mange gode timer i det.