Allerede i juni måned var der tale om mere Red Dead Redemption fra Rockstar Games. Nu pustes der yderlige liv i rygterne om en remastered udgave af spillet.

Det vil fleste vil mene at det er på høje tid at Rockstar Games kommer med nyt. Ønsketænkning og rygter følges godt ad, og nu har koreanske GameFocus lagt hovedet på blokken og fortæller at Rockstar Games er på vej med en remastered udgave af fantastiske Red Dead Redemption til PC, PlayStation 4 og Xbox One.

Annoncering varslet på Sonys pressekonference i aften

Skulle dit koreanske være bare lidt rustent, kan du finde et engelsk resumé på NeoGAF. Den koreanske kilde hævder, at der vil komme en annoncering ved Sonys pressekonference i New York i aften.

Ydermere skulle Red Dead Redemption Remastered allerede være klar i første halvdel af 2017. Der er uden tvivl rigtig mange som ville kaste deres penge efter at kunne spille Red Dead Redemption på nyere konsoller og nyere PC’ere. Er du en af dem?

Vi er naturligvis på pletten i aften, når Sony går på scenen kl. 21.00 dansk tid.

20 KOMMENTARER

 1. #1 Hvis et spil kan blive det flere år, har jeg stadig min lid til Witcher 3 de næste par år

  Men ja, håber også det kommer til PC, så jeg kan få det prøvet også.

 2. Jeg fik heller aldrig spillet det til ende på PS3. Den slags spil med controller har jeg det lidt svært med. Så jeg ville helt sikkert tage en tur mere hvis det kom på PC.

 3. Køber det garanteret også til PS4. Det var virkeligt et godt spil.
  Undre mig dog over folk har problemer med controlleren? Jeg er selv handikappet til FPS spil på playstation, men syntes styringen i RDR var rigtig nem og god.

 4. #10 Det er sgu det værste ved Rockstar. Deres spil er så pisse dyre. Købe selv GTA IV 5 gange. Og GTA V har jeg investeret i til PS3, Xbox 360, PS4 og PC. Det gør ondt i pungen!

 5. noo, ville så meget heller have haft et helt nyt red dead spil. remastered remakes hd whatever siger mig ikke noget. men man kan da håbe på at det også er i støbeskeen

 6. Jeg smed det fornyelig på XBOX360 efter at have spillet en masse GTA5 og jeg må helt ærlig sige at jeg var super skuffet. Jeg kan huske at jeg, dengang det udkom, var SUPER imporneret over så levende og naturlig ørkenen virkede.

  Men efter at have oplevet realismen i GTA5 så så RDR pludselig kedelig og utrolig statisk og alle katusser var ens og det hele virkede kopieret over det hele.

  Hvis de får naturen op på samme niveau som GTA5 eller måske højere så vil det være en sand fornøjelse. Og jeg fik det faktisk aldrig spillet helt færdig så måske jeg skulle benytte mig af chancen for at få det afsluttet (selv om jeg godt ved hvad det slutter med)

 7. Er normalt ikke til at gen-spille et single player spil, da især historien er drivkraften for mig. Meeeen, RDR kunne gost være spillet der får mig til det, selvfølgelig også fordi jeg ikke husker historien så godt længere + det bare er pisse fedt!