Rockstar har nu leveret den anden lovede gameplay-gennemgang fra Red Dead Redemption 2. Den gør absolut ikke ventetiden nemmere. Tværtimod. Så se med på eget ansvar.

Hvis man skal beskrive Red Dead Redemption 2: Official Gameplay Video part 2 med et enkelt ord, så er det “indlevelse”. Her går Rockstar i dybden med nogle af de mekanikker, som virkelig får spillet ind under huden. Spilverdenen virker sprællevende og meget, meget vild. Alt flyder enormt godt sammen, og det ser ud til, at der kommer til at være enormt mange sjove ting at tage sig til. Alt fra diverse kort- og terningespil til de mere lovløse handlinger så som togrøverier, indrivelse af penge og dueller ved middagstide.

På den grafiske side imponerer traileren med de store åbne vidder og så en fuldstændig fænomenal lysside, der virker enormt troværdig og realistisk.

Vi får også et glimt af First Person-vinklen, der ser ud til at levere en meget anderledes oplevelse. Det bliver nu sjovt at udforske det vilde west fra hesteryg, når man sådan rigtigt kan sidde i sadlen. Men FPS-vinklen er nok ikke for alle.

Red Dead Redemption 2 sne
Se på sneen. Se på den!

Med denne anden gameplay-trailer fra Red Dead Redemption 2, har Rockstar smidt mere kul på brændeovnen på Hypetoget, der hamrer lystigt derudad. Hvis du ikke fik set deres første video, bør du taget et kig på den.

Read Dead Redemption 2 udkommer den 26. oktober til PlayStation 4 og Xbox One X. Hvis du skal til det vilde vest, hvilken platform er du på?

 

8 KOMMENTARER

 1. Jeg er sååå sygt Hyped. Det bliver simpelthen det fedeste spil EVER.

  Sygt med alle de detaljer der er. Og jeg glæder mig monster meget til historien.

  Bliver spændende at se om det slå en masse rekorder 😎

 2. Jeg vil så gerne prøve det spil. Håber dælme det kommer til PC på et tidspunkt. Mig bekendt er der intet meldt ud officielt omkring det endnu. Uanset, så går det jo nok i hvert fald en halvt års tid før det potentielt kunne komme til PC.

  Jeg skal helt sikkert game det i first-person. Elsker GTA V i first-person.

 3. #1 Jeg glæder mig også enormt meget. Og det skal nok komme til at sælge ekstremt godt. Hvorvidt det slår FIFA og CoD på kort sigt er svært at sige, men over tid er jeg sikker på, at RDR 2 bliver det bedst sælgende spil, der er udgivet i 2018.

  #2 Jeg er 99% sikker på en eventuel PC version. Jeg tror dog først at vi hører om den til E3 2019 med en udgivelse efterår eller jul 2019.

 4. #3, Fingers crossed. Jeg kan godt vente et års tid, det gør mig ikke noget, selvom det altid er sjovest at game spil når man flyder rundt i hypen. Så er der lidt community omkring det samtidig med videoer på nettet og nyheder som den her. Det er der nok ikke om et år.

 5. Så ender det jo ligesom med GTAV at man både må eje det til konsol og PC. Ser frem til om RDR2 kan vippe RDR1 af den personlige liste over all-time greatest.