De første “hands on” artikler og previews af Red Dead Redemption 2 er blevet frigivet, og lige nu vælter der detaljer om det kommende storspil.

IGN og Gamespot har begge haft hænderne i spillet, og det samme har VG24/7 samt Easy Allies. Flere sider offentliggører sikkert deres artikler imens jeg skriver denne nyhed, så det er bare med at surfe rundt og opsnuse lækkerierne. Af hvad vi har set og læst, så virker det altså til, at Rockstar har noget helt specielt til os den 26. oktober.

IGN har lavet en meget overskuelig artikel proppet med 79 fantastiske detaljer, som blandt andet afslører en fuldt implementeret First Person Mode (som i Grand Theft Auto V), voksende skæg i real time, dynamisk hesteafføring, våben-tilpasning og indgravering ved våbensmede og massevis af andre overraskende og sjove detaljer.

Det er svært ikke at pløje igennem alle detaljerne. Men det gør ikke ligefrem ventetiden nemmere. Nu er du advaret.

Red Dead Redemption 2 udkommer den 26. oktober til Xbox One og PlayStation 4. Der er endnu ingen nyheder om en eventuel PC-udgivelse. Min vi tror stadigvæk på den (please!)

4 KOMMENTARER

  1. #1 Tæt på. Det bliver sværere og sværere. Heldigivs er der ekstremt mange gode spil lige nu. Og der kommer AC: Odyssey, Forza Horizon 4 og Call of Duty: Black Ops IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII Battle Royale Blackout inden RDR 2 lander.

    #2 Soon!

  2. #2, jeg er fuldstændigt fløjtende ligeglad med alle andre spil (bortset fra det kommende TLoU2). Men jeg vil dog indrømme, at jeg har hygget mig meget fint med Spider-Man. Men forhelvede….at sidde med RDR2 i hænderne og lytte til et stensikkert fuldstændigt latterligt atmosfærisk og velproduceret soundtrack fra Gustavo Santaolalla…….aaahhhhh……