Red Dead Redemption 2 er en salgssucces.

Nåh, det vidste du godt …

Rockstar Games har ramt mere en plet med Red Dead Redemption 2, som på nuværende tidspunkt har solgt flere eksemplarer på otte dage, end forgængeren nåede på otte år. Mere om denne storslåede milepæl hos Eurogamer.

Spillet ligger da også på en solid førsteplads for anden uge i træk, på den britiske salgsliste, hvor spillet både overgår Call of Duty: Black Ops 4, FIFA 19 og Forza Horizon 4.

Listen ser ud som følger:

 1. Red Dead Redemption 2
 2. Call of Duty: Black Ops 4
 3. FIFA 19
 4. Forza Horizon 4
 5. Spider-Man
 6. Assassin’s Creed Odyssey
 7. Crash Bandicoot N.Sane Trilogy
 8. Lego Harry Potter Collection
 9. Football Manager 2019
 10. Mario Kart 8 Deluxe

Beta klar ultimo november

Selvom der er rigeligt at tage sig til i spillet single player-del, så går mange dog og venter på spillets online multiplayer. I et earnings call med Take-Two’s CEO, Strauss Zelnick, fortæller ahn at en beta af Red Dead Redemption 2 Online vil finde vej til gamerne i slutningen af november. Der er desværre ikke en eksakt dato fastsat, men det er nu rart at vide, at vi kan komme i gang før december indtager kalenderen.

Dennis er på vej med en yderst fyldestgørende anmeldelse af Red Dead Redemption 2, og han glæder sig meget til at dele sin dom med jer.

6 KOMMENTARER

 1. Vild præstation og skal blive spændende at se, hvor tæt salget kommer på GTA5 med tiden.

  Men @chrism det er jo slet ikke nyheden om MP beta vi vil høre – hvornår er du klar til at breake nyheden om PC udgaven??