Temperatur-regulerede heste-testikler kræver sin plads. Derfor kommer Red Dead Redemption 2 på to blu-ray discs og et pladskrav på op til 149 GB.

Rockstar opdaterede deres support site inden weekenden, og nu kan vi endelig se, hvor meget Red Dead Redemption 2 kommer til at fylde på din harddisk. Og det er bestemt ikke småting.

Køber du den fysiske udgave vil PlayStation 4-udgaven kræve 99 GB og Xbox One-udgaven kræve 107 GB. Tallene er de samme for den digitale udgave, dog med et yderligere krav på 50 GB til installationen på PlayStation 4. Er det mon på tide at slette lidt af de spil, som du ikke spiller mere, eller har du masser af plads?

Vi har nu også bevis på, at Red Dead Redemption 2 ankommer på hele to blu-ray discs. Youtuberen KOFI har delt et tweet, hvor vi ser de to discs.


Her kan vi også læse, at den ene disc er til installationen og den anden er til at spille med.

At Rockstar har noget meget stort og særligt til os på fredag, kan vi vist ikke komme udenom. Vi har desværre endnu ikke en review-kopi på redaktionen, så vi venter lige så utålmodig som alle I andre.

Hvis du kaster dig frådende over spillet fredag den 26. oktober, hvad er så dine planer på udgivelsesdagen? Jeg skal desværre arbejde kl. 06.00. Men jeg har heldigvis fri kl. 07.00. Og derefter er der non stop gaming resten af weekenden!

 

10 KOMMENTARER

 1. Jeg følger samme formel om fredagen: Arbejde tidligt, slutte tidligt – derefter game! Weekenden er straks værre. Et hårdt og langt træningspas lørdag og kamp om søndagen. Elendig timing, men ugen efter dedikeres til RDR2.

 2. Kan se på reddit at der bliver leaked en masse ting nu, gameplay, map osv. Nu er det snart tid til at lukke ned for internettet, så man ikke får spoilet sin oplevelse hehe.

 3. #1 Yeah, blandt andet 4K textures. I en stor åben verden, kan det fylde enormt meget

  #2 Min weekend er lige blevet cuttet med en lørdag med arbejde og børnefødselsdag. Dog bliver RDR2 situationen forbedret af, at min kæreste smutter afsted i sommerhus fra søndag til onsdag eller torsdag. Og så er det bare mig og min sindssyge kat, der skal hygge med RDR2!

  #3 Tak for advarslen. Så kommer jeg ikke mere på RDR reddit før jeg har spillet!

 4. #4: “Skaaat, er det ikke lang tid siden, at du sidst har set din familie?“

  Det er fandme godt planlagt, eller også kender hun dig for godt. Gift dig med hende!

 5. “Vi har nu også bevis på, at Red Dead Redemption 2 ankommer på hele to blu-ray discs. Youtuberen KOFI har delt et tweet, hvor vi ser de to discs.”
  Jojo, ro på. Vi tror godt på det

 6. #4 det ikke nogen vild “spoiler” syntes jeg, bare et kort klip på 20 sek hvor man ser ham stige af hesten og skyde 3 ordensmænd.
  Og så er der et billede af spillets Map. Ellers meget sparsomt med spoilers endnu!