Hesten har fået fri, så Arthur Morgan må selb slæbe sine døde dyr rundt.

Har du købt Red Dead Redemption 2, kan du allerede hente spillet ned i morgen, fredag den 19. oktober. Og nu har vi også den endelige størrelse på spillet.

På Xbox One skal der hentes 88,56GB ned og på Playstation 4 skal du hive 89,2GB ned, hvis man skal tro angivelserne på de respektive digitale butikker. Har du tænkt dig at bruge den fysiske kopi af spillet, skal du have 105GB ledigt på din harddisk. Og her kommer der en interessant betragtning fra Games Talk (via VG247); Red Dead Redemption 2 bliver lanceret på to blu-ray diske, noget som kun meget få spil har klaret for i tiden.

Hvis du ser godt efter ved de blå kasser under billederne på bagsiden af coveret, ser du tydeligt angivelsen af to diske.

Den 60 timer store kampagne med skrumpenosserne ser altså ud til at fylde rigtig meget. Og det kommer Red Dead Repemption 2 nok også til at gøre på de fleste spilsites i løbet af i dag, da lanceringstraileren skulle ankomme her i løbet af torsdagen.

Review-embargoen er den 25. oktober, altså én dag før spillets udgivelse på Xbox One og Playstation 4. Det betyder sandsynligvis, at der sidder nogle heldige asner og spiller allerede nu.

10 KOMMENTARER

 1. Haha, jeg har netop skrevet med en på Steam som spurgte ind til et spil med “Hvor mange GB gameplay er der i spillet?” (dog på engelsk). Så det her spil må VIRKELIG have meget gameplay.

  Jeg husker at jeg selv gik op i størrelser på spil tilbage i 90’erne. Sådan noget med “Spil over 100 MB, det må være et godt spil!”. Det passede dog sjældent.

  Men 100 GB overrasker mig egentlig ikke. Jeg kan huske at Rage i 2011 var over 60 GB og der var ramaskrig over det. Men nu er det mere sådan “Wow, det er meget, mit internet kommer til at bløde, men sådan er det jo”.

  Håber dog stadig på en PC version engang i fremtiden.

 2. #1 For Realz? Jeg kender ikke nogen endnu, der sidder med spillet. Men det bliver da spændende at se

  #2 Hehe, jeg tror nu også kun, at det er fordi at spillet her er ekstra stort, at vi og andre går op i det. Og nå ja, så fordi det er RDR 2, og alt RDR2-relateret bringer savl til mine mundvige!

  #3 Eller 1.000.000.000 bip-bip spil!

 3. #5 Jeg kunne forestille mig, at den bare smider alt over på harddisken og kører det derfra. Det er vel som nærmest alle andre spil på Xbox og PS. Så den smider install filer over på ca. 88GB og skal så installere og derfor have lidt buffer op til de 100GB. Tror det er derfor.

 4. #4, Jamen det spil ser også absurd godt ud. PC RELEASE!!! Elsker at der har firstperson mode fra start. Jeg elskede at spille GTAV i firstperson mode.

 5. Hvordan kan spilels pre-loades?! Det er vel kun hvis man har bestilt det via PS Store eller på anden måde digitalt?

  Dem som har forudbestilt fysisk kopi, har vel næppe fået dem endnu…?

 6. Nåh, så lige en leaked 20 sek vid på reddit som viser gunplay. Hold nu kæft det ser godt ud… Hvorfor de ikke har vist det i trailers for ekstra hype fatter jeg ikke, men glæd jer folkens.