Razer chef Min-Liang Tan har altid været en ambitiøs herre. Razer er naturligvis at finde på CES messen og har i dag løftet sløret for en vision for hvad deres Chroma-lys (som vi kender det fra bl.a. deres keyboards) kan benyttes til i fremtiden.

Project Ariana er navnet på et baggrunds-projektor system, som er i stand til at vise dine spil helt integreret med din monitor. Razer har offentliggjort en lille video, som faktisk virker ganske overbevisende. Systemet består primært af en vidvinkel-projekter, som er i stand til at måle på dine omgivelser.

The world’s first video projection system designed for immersive gaming, Project Ariana is a cutting-edge video projector which uses an ultra-wide fish eye lens and advanced processing capabilities to take your game beyond your setup, extending it to your entire room.

Philips har tidligere debuteret noget lignende med deres TV-baggrundsbelysning, men razer tager ideen mere end et par skridt videre. Min-Liang Tan fortæller at de allerede har partnerne som Lenovo, NZXT, Antec, Lian Li, Wicked Lasers og Nanoleaf ombord. Udover keyboards benytter flere Razer høretelefoner og mus også Chroma-teknologien.

Det er dog endnu uvist hvad Project Ariana vil koste, men helt billigt bliver det ikke. Det er dog en ganske glimrende måde at skabe endnu mere fængslende gaming-oplevelser på.

Tag et smut forbi Razers website, hvor du kan læse meget mere om Project Ariana.

6 KOMMENTARER

  1. Ser fedt nok ud. Men tror jeg ville blive bims vis hvis jeg ikke kunne ha focus på skærmen og alt muligt skete rundt om mig i den størelse de viser der :S

  2. Så det de har opfundet er lidt som en almindelig projektor, bare mindre brugbar?

    Er helt enig med #3 om at det nok er lettere forvirrende.

    Men det skal vel have en chance inden det helt kan udelukkes.