The 7th Chapter er et medlem mindre (og altså nede på seks). Cybernetic Mercenaries og Vikings skal mødes den 9. til finalen i DQL div. A. QuadArena afholdes snart med 100.000 SKR. til vinderen.
Raze forlader The 7th Chapter

Well.. det ser ud til at jeg har forladt The 7th Chapter officielt nu. Jeg er efterhånden nok den, der har været i flest forskellige danske klaner – en rekord jeg bestemt ikke er glad for. Men nu lader det til jeg holder en lille pause, medmindre der kommer et eller andet rart og venligt tilbud til en lille klanjumper som mig. Jeg ønsker 7th alt held fremover, og det har intet med personerne i 7th, der gjorde at jeg forlod dem. Jeg vil gerne se mig fritaget for 105 queries de næste par dage, med hvorfor jeg forlod 7th, og det samme syntes jeg skal være tilfældet med 7th gutterne, der er ikke noget værre end at få det samme spørgsmål om og om igen…


Danish Quake League gruppe A finale

Det ser ud til at finalen skal stå mellem Cybernetic Mercenaries og Vikings. Datoen hvor den blodige kamp vil finde sted er tirsdag den 9. maj klokken 22.00. Banerne som opgøret skal finde sted på er DM6/DM7. Hvis klanerne vinder 1 kamp på begge baner, så skal den afgørende kamp finde sted på DM8. Sent tirsdag vil det så være offentligt hvem der er Danmarks officielt bedste Quake3 klan. (Phreak styrer skulle jeg btw sige fra en ukendt beundrer ;))


QuadArena nærmer sig

Her om en uge finder det “Nordiske Mesterskab” sted på cafeen QuadArena i Stockholm, Sverige. Vinderen løber af med et beskedent beløb på 100.000 Svenske kroner, og kan se frem til at forsvare sin titel til CPL EU, som skal afholdes om en 2 måneders tid, også i Stockholm. Mere information om QuadArena kan man finde på www.quadarena.com. De indledende FFA grupper er blevet annonceret, og kan findes på siden under Main(News).


Dette event skal nok byde på nogle overrasker, og første præmien er også temmelig seriøs, så det har allerede trukket nogle virkeligt kendte spillere til sig. Der er ikke flere pladser ledig. Da turneringen blev annonceret, gik der ikke meget mere end et par uger, før pladserne var fyldt op.

7 KOMMENTARER