Rå Horizon Zero Dawn-optagelser lækket

9

Den 1. marts virker stadig ufatteligt langt væk, men det er altså den tid vi må vente på at se udgivelsen af Horizon Zero Dawn.

De seneste par uger har vi nærmest fået kastet trailere i nakken, og disse har været polerede og pæne, ligesom det forventes af PR-materiale. Der er dog nu sluppet en mere rå optagelse ud, som fint demonstrerer spillets omgivelser og noget af det gameplay som spillet vil byde på.

Optagelserne er, ifølge VG24/7, taget fra et nyligt presseevent, hvor YouTube-kanalen Game Clips And Tips altså er dem der har lagt videoen  ud. Klippet er knap 7 minutter langt, og giver et ret godt indtryk af hvad vi kan vente os.

Embargoen for anmeldelser er d. 20. februar kl. 9:00, og her på Daily Rush vil vi også bestræbe os på at have vores indtryk klar til da.

9 KOMMENTARER

  1. 20. februar embargo for et spil der udkommer 1. marts? Det lover godt. En udvikler der har tillid til sit produkt. Jeg skuler til dig Ubisoft og dit ass. creed Unity.

  2. #5 – For slet ikke at nævne Bethesda, som sender anmelderkopier ud dagen før eller på dagen for udgivelsen.

    Sony er generelt ret gavmilde med embargodatoer for deres first party-udgivelser, og det kommer især forbrugerne til gode

  3. Denne form for type spil siger mig ikke rigtige noget.

    Men grafikken fejler da ikke noget. Kan godt forstå at det bliver PS4 eksklusive, da det kræver voldsom hardware at afvikle så meget grafik på en gang.