I starten af året lovede Quantic Dream store nyheder, og det må man sige de leverer nu. For hvis du har kigget misundeligt på PlayStation-ejere, når de har spillet f.eks. Heavy Rain eller Detroit: Become Human, så er der altså håb forude hvis du ejer andre konsoller eller en gaming-PC.

I et interview med GamesBeat, har Quantic Dreams co-CEO, Guillaume de Fondaumière, udtalt at udviklerhuset stadig vil udgive spil til PlayStation-konsollerne, men at de gerne ser deres produkter være tilgængelige på andre platforme. De har desuden tidligere udviklet game engines til PC, Dreamcast og Xbox, så de er ikke på helt fremmed territorie.

We will continue to work on PlayStation, which is a platform we love and that we know very well. but we will also consider other platforms as we want to make our creations accessible to as many gamers as possible worldwide, regardless of the platform. This is definitely a shift for us after 12 years developing exclusively for PlayStation. But at the same time we have developed engines on PC, Dreamcast, Xbox, PS2, PS3, PS4, and PS4 Pro. Thus, we are confident we can make a smooth transition while keeping the high level of quality that we target for our games.

We learned a lot working with PlayStation for so long, and we now want to bring these learning to other platforms.

Hvad Quantic Dream arbejder på for tiden, vil han desværre ikke ud med, men det lader til at det stadig er de historiefokuserede spil der er prioriteten.

Udmeldingen kommer efter at den kinesiske gigantudgiver NetEase har købt en andel i Quantic Dream, og de to firmaer nu søger samarbejde og vidensdeling omkring gamingmarkedet. Det er derfor slet ikke utænkeligt, at NetEase har haft en del at skulle have sagt omkring den beslutning.

Seneste udgivelse fra Quantic Dream er Detroit: Become Human, som vi anmeldte tilbage i maj måned sidste år.

2 KOMMENTARER

  1. #1 Tænkte præcis det samme… ved godt de er langt fra hinanden, men vi kan jo glæde hos til Cyberpunk 2077 som nok har lidt af den følelse Omikron havde…

    Tvivl på David C. laver en 2’er…