Hvis man skal bruge gode cinematiske oplevelser på sin PlayStation-konsol, så er der oftest gode sager at finde fra David Cage og hans Quantic Dream-studie. Derfor er det med spænding i sindet, at vi nu kan se frem til ”gode nyheder” fra udvikleren når vi rammer januar. Quantic Dream har netop meldt det ud på deres facebook-side, men præcis hvad vi kan vente os, får vi desværre ikke at vide. Der er allerede tegn på, at vi kan regne med en genudgivelse af Beyond: Two Souls til PlayStation 4, men jeg er nu mere spændt på at se hvad Cage og Co. kan lave på den nye hardware, uden begrænsninger fra forrige konsol-generation. Hvem af os husker ikke The Dark Sorcerer-traileren, fra E3 i 2013?

3 KOMMENTARER

  1. Oki, Håber sgu det bliver noget nyt…
    Hørte noget om anden verdenskrig, David Cage ville måske tage hold på. Beyond: Two Souls, kommer der nok et remake af. Selvom jeg synes det er det svageste spil af de 4 QD har lavet. ikke dårligt, men kunne have været bedre.

  2. #2 Kunne ikke være mere enig. Beyond: Two Souls var godt, men så heller ikke mere. Synes at Heavy Rain på mange områder var klart bedre.

    Det eneste plus jeg synes Beyond: Two Souls umiddebart havde overfor Heavy Rain er, at det kan spilles som co-op, hvilket jeg var meget sjovt med kæresten.