Shugashack har gravet et vognlæs screenshots frem af hvordan Quake 3 betaen tog ud i februar måned år 1999. Sammenlign selv med hvordan det ser ud i forhold til det færdige spil.
Den første Q3Test så dagens lys den 24. april 1999, og ifølge et interview med John Carmack, kunne spillet også reelt have været blevet udgivet deromkring, hvis det ikke havde været for de mange problemer med at få bots’ne til at opføre sig ordentlig.

I dag skal vi nok være taknemmelige for ids problemer med at få bots’ne til at makke ret, for Shugashack har fundet 33 screenshots frem af hvordan spillets baner så ud bare to måneder før Q3Testen blev frigivet. Altså tilbage i februar måned år 1999.

Det ekstra halve år bot problemerne gav id Softwares level designere og grafikkere var hårdt tiltrængt, som nedenstående lille udpluk af beta screenshotsne bevidner.


Billede
BilledeBillede
BilledeBillede
Billede

6 KOMMENTARER

  1. Man fatter ikke at id har lavet det så klamt det er nu, når det har været så sejt. Nnuuiii det så sejt ud den gang, de farver, textures og alt det hele ….. jeg kan kan selv huske da jeg spillede de gamle betaer der … med de seje maps osv. …det var sgu sejt