PlayerUnknown’s BattleGrounds (PUBG) har rundet et salg 30 mio., men spillerbasen synes nu ikke længere på vej op. Seneste runde af bans synes at have lagt en dæmper på væksten.

Indtil for en uge siden, har PUBG konsekvent slået sine egne rekorder. Nu synes spillerbasen dog at have stabiliseret sig og de seneste to uger faktisk på vej lidt ned. PUBP Corp. har endelig rundhåndet smidt om sig med bortvisninger (bans) og måske det er største grund til stagnationen.

Epic Games’ Fortnite synes dog stadig at tilføje spillere i samme grad som hidtil og er pt. noget mere velfungerende i kraft af bedre netkode. Du kan læse mere på bl.a. Kotaku, hvor Nathan Grayson bidrager med en lidt mere indgående analyse af PUBG’s tilstand.

7 KOMMENTARER

  1. Jeg forstår ikke hvorfor folk konstant vil have nyt indhold.
    Jeg synes det er fedt at spillet er som det er. Så er det teamplay eller din egen fortjeneste om du lever. (minus fejl i netkort)
    Nye bane er helt fint.

  2. De skulle leve en gamemode hvor zonen er knap saa aggressiv, eller maaske et ny eller flere gamemodes. Saa tror jeg mange ville blive haengende . . .

  3. Ok, Nathan Grayson er stadigvæk ansat hos Kotaku. Der kan man bare se.

    Glemmer aldrig Nathan Grayson/Zoe Quinn fra Gamergate skandalen.