PlayerUnknown’s BattleGrounds kæmpe patch #12 er nu online og tilgængelig for PC-gamerne. Den store patch, som bl.a. gør det muligt for dig at vælge map, har været undervejs i en uge.

Der er tale om ret så drastiske ændringer og det er den absolut største PUBG patch til dato. Udover at tilføje den før omtalte mulighed for at vælge map, er der en række tweets til spillets våben (balance changes), nye våben (SLR) og scopes og også et nyt køretøj (Mirado).

PUBG serverne har været offline det meste af natten, men kom op igen med den nye patch her for lige over en time siden.

Du kan tjekke de fulde patch notes ud på PUBG websitet. Xbox One-udgaven fik også en patch i går, som bidrog med yderligere performance-optimeringer.

4 KOMMENTARER

  1. Og de kunne ikke fikse lyden der cutter af hele tiden eller micro stuttering fra deres anticheat, selvom det blev reported siden test server kom up. Amatør firma

  2. #2 Ja de demonstrerer gentagende gange at de ikke er de skarpeste. Jeg tror meget af fortnite succesen skyldes at epic games bare er noget mere hardcore (dygtige).

  3. Det er lidt skræmmende at ordet “performance” slet ikke er nævnt i linket til de fulde patch notes.

    Sammenligner man patch notes/dev blogs med Rust, så tror jeg aldrig der har været en opdatering uden performance er blevet nævnt – og her kunne PUBG virkelig godt bruge at nogen begyndte at logge/analysere hvor fanden de frames bliver af, og hvor de stutters kommer fra.

    Mit spil ligner jo næsten Battlefield 2 og kører så elendigt på mit 970.