Rocket League er et bevis på at et godt gameplay-koncept sagtens kan fange gamerne uden de kæmpe budgetter. Psyonix fortæller nu at Rocket League har rundet 25 mio. spillere. De har udsendt et lille billede, både fejrer de 25 mio. spillere, men også at der nu samlet set er afviklet 1 mia. kampe i Rocket League.

Psyonix brugte $2 mio. på at udvikle spillet, som i juni måned sidste år allerede havde omsat for over $100 mio.

5 KOMMENTARER

 1. Fuldt fortjent, for hvor er det bare stjerne godt.

  Sidder midt i Guld Challenger og nyder virkeligt at spille ranked.

  Er der forresten nogle PS4 der har sådan nogenlunde styr på det – mangler nogle stabile makkere, de random på nettet er noget af et lotteri

 2. Gode nyheder og ja, det er så fortjent. Det bedste fodboldspil, der nogensinde er lavet!

  Det er faktisk det spil, som jeg har spillet i flest timer i 2016 og det er uden skyggen af tvivl mit “Old Game of The Year”

  Det er også et af de få spil – hvis ikke det eneste – hvor jeg spenderer penge på skins og sådan. For jeg synes vitterligt at udviklerne fortjener de ekstra penge, da spillet er så afsindigt godt!

  Jeg har ikke tal på, hvor mange blå mærker og skrammer jeg har, efter jeg enten voldsmadrer min arme ned i bordet eller ind i raditoren under de heftige kampe … er også faldet ned fra stolen et par gange, når det sådan virkelig går vildt for sig. Det er et kongespil!