Nogle PlayStation 4-brugere er så småt begyndt at se frem til muligheden for at skifte PSN Online ID. Firmware 6.1 er nu i betatest frem til slutningen af november og de modige betatestere har modtaget en lang liste med advarsler i forbindelse med brugen af navneændring.

Polygon har en opsamling af alle advarsler i forbindelse med at skifte ID, og det er ikke småting man skal være opmærksom på.

You may lose access to content (including paid-for content) that you have acquired for your games, including content like add-ons and virtual currency.

You may lose your progress within games, including game saved data, leaderboard data and progress toward trophies.

Parts of your games and applications may not function properly, both online and offline.

Your previous Online ID(s) may remain visible to you and other players in some places.

Det lugter lidt af, at Sony ikke har overblik over samtlige konsekvenser ved et ID-skifte, og derfor giver det god mening, at sende det i betatest med så markant en ansvarsfraskrivelse. Mon ikke de prioriterer, at DLC og andet betalt indhold ikke bliver påvirket.

I en gammel tråd her på Daily Rush, er der en oversigt over brugernes PSN ID. Jeg kan godt forestille mig, at der er et par stykker som kommer til at skifte PSN ID i det nye år.

5 KOMMENTARER

  1. Det giver da en smule mening de ikke har tilbudt det tidligere hvis det kan give så mange problemer….

    Bare mærkeligt det er selve brugernavnet der er afgørende for ens gemte data… der burde da ligge et bruger ID inde bag brugernavnet?

  2. Vist ikke eneste platform det er et problem. På steam kan man heller ikke skifte login/kontonavn, og årsagen er vist at en af de meste centrale databaser i steam (sikkert en gammel fra starten) anvender login/kontonavn som nøgle, og det er ikke “værd” at skifte det.