PS Plus tilbyder Knack og Rime i næste uge

5

Er du blandt dem der har ventet på at PlayStation 4’s glorificerede tech demo, Knack, skulle finde vej til PS Plus? Så kan du nu se frem til næste uge, hvor spillet endelig er blandt de ”gratis” spil, som Plus-abonnenterne kan downloade. Vi var på ingen måde imponerede af Knack, da det blev lanceret simultant med PlayStation 4-konsollen tilbage i 2013. Nogle af jer kommenterede dog i sin tid, at I ville vente på at det blev tilføjet til det månedlige PS Plus-lineup – så vi håber da det var ventetiden værd.

I den lidt mere interessante kategori, bliver Rime også tilføjet til servicen. Puzzle platformeren har en score på 80 på Metacritic, og må betragtes som hovedpersonen i denne måneds lineup.

Februars øvrige PS Plus-spil får ikke just adrenalinen til at pumpe, da vi også beriges med Spelunker HD (PS3), Mugen Souls Z (PS3), Exiles End (PS Vita) og Grand Kingdoms (PS Vita og PS4)

Hvad synes du om februars udvalg af spil på PS Plus?

5 KOMMENTARER

  1. RIME har jeg haft et godt øje til lige siden det udkom. Så nice at det kommer som gratis PS+ titel nu. KNACK henter jeg ned til ungerne, så kan de spille det hvis de har lyst