Det er atter tid til at se frem mod nye spil for PS Plus-abonnenter, og det er to ganske store titler, som februar beriger PlayStation-ejerne med.

For Honor er det ene af to spil, som bliver gjort “gratis” tilgængeligt, så hvis du skal tæve dine venner online på brutal middelaldermanér, så er underholdningen sikret her.

Skulle du være gået glip at Hitman fra 2016, så bliver hele “sæsonen” altså også gjort tilgængelig fra næste måned.

Som et ekstra tiltag forøges online-pladsen i skyen til 100 GB fra de tidligere 10GB, så PS Plus-abonnenter nu får endnu mere plads at gemme spilfiler på.

Gamle maskiner lukkes ned

Til gengæld trækker Sony nu stikket på gratis spil, til de to øvrige konsoller der også har nydt godt af tjenesten, nemlig PlayStation 3 og PS Vita. De modtager derfor sidste omgang gratis spil, men det er nu også med stil at tjenesten siger farvel til de to apparater.

PlayStation 3 siger nemlig farvel og tak til PS Plus med Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots og Divekick. PS Vita lukker festen med Gunhouse og Rogue Aces.

Man kan håbe at afskeden med PlayStation 3 og PS Vita, betyder et endnu større budget til PlayStation 4-titler til servicen, og dermed endnu vildere spil, men denne måneds udvalg synes jeg bestemt ikke man skal kimse af.

2 KOMMENTARER

  1. Wow, ‘Hitman’ og ‘For Honor’? Spil som faktisk er interessante!?
    Er vi kommet til at hoppe tilbage til 2012?