Vi missede denne nyhed i sidste uge, men de Daily Rush’ere, der har gået og drømt om en ny Pong-maskine, skal ikke snydes af den grund.

Atari har nemlig annonceret et nyt produkt ved navn Mini Pong Jr. og du kan se lanceringstraileren lige her:

Der er, som navnet antyder, tale om en genoplivning af det klassiske spil Pong fra 1972. Man kan enten spille to mod hinanden eller alene mod en AI. Man styrer sit bat med en drejeknap helt som på den oprindelige maskine og man spiller på en 7,9″ LCD skærm.

Maskinens dimensioner er som en lidt mere klodset Nintendo Switch med en smule større skærm. Men der stopper sammenligningen med Switch så også, i og med Atari Mini Pong Jr. kun har ét spil: Pong.

Maskinen er udviklet i samarbejde med kinesiske UNIS Technology og kommer på gaden i tide til julesalget i år. Prisen kommer formodentlig til at blive en vigtig faktor, men den har Atari endnu ikke annonceret.

11 KOMMENTARER

  1. #1 Man kunne godt frygte at prisen blev fjollet. Til en lav pris kunne det måske være en sjov nok ting at have stående.

  2. #4 Dog er den nok ikke lige så nem at have med på ferie eller i bussen på vej til arbejde.

    Tænker lidt “spild af ressourcer” og måske er det ikke produkt der har været super meget efterspørgsel på, men ja prisen kommer nok til at afgøre rigtig meget om det bliver en succes.

  3. #10 Hmm, det vil til gengæld være at presse den, tænker jeg. Den nye Game & Watch koster 500kr. Mini NES kostede vist 600kr. i sin tid. Jeg tænker umiddelbart, at 500kr. er grænsen, men nu må vi se.:)