Det er ikke hver måned, at de gratis spil fra PlayStation Plus fanger min opmærksomhed. Der har været nogle gode titler ind i mellem, særligt de lidt mindre indie-titler som Limbo, Fez og lignende, men for det meste har jeg bare tænkt: meh…

I denne måned kan du hente The Witness som har været en af de bedste spil oplevelser for undertegnende tilbage i 2016. Jeg blev så opslugt af The Witness og den måde man som spiller skal være opmærksom på sine omgivelser, at jeg begyndte af se puzzle i den virkelige verden@chrism anmeldte spillet og gav det en karakter på 8/10 og følgende ord med på vejen:

Der er langt imellem de virkelig fede puzzle-titler, men The Witness bryder stilheden med sin stilsikre fremtoning, sine udfordrende puzzles og sit betagende univers. At overkomme de mest komplicerede paneler, udløser en nærmest ekstatisk følelse…

Nårh ja, man kan også hente Call of Duty: Modern Warfare Remastered hvis man er til mere… pew pew! Jeg endnu ikke har prøvet kræfter med Modern Warfare, til trods for at det originale spil har fået rigtige gode anmeldelser i sin tid, så det vil jeg også få lagt i mit spilbibliotek.

3 KOMMENTARER

  1. Jeg har genspillet The Witness et par gange siden jeg skrev anmeldelsen, og det er sgu lige før jeg har lyst til at hæve karakteren til en 9’er. Det er så forbandet godt!

    Kan i øvrigt prale med, at jeg har klaret “The Challenge”, og jeg kan ikke huske hvornår jeg sidst har jublet så meget, at tårerne næsten trillede ned af kinderne på mig. Fårk, det var en fed fornemmelse 😁

  2. The Witness er vanvittigt fedt. Det er et af de spil som man bare ville ønske man kunne glemme, og spille forfra. Bedste puzzle spil nogensinde imo.

    Havde der været en egentlig historie der kunne bakke spillet op istedet for de filosofiske elementer der finder sted, havde det været en 10’er for mig.