PlayStation Now lanceret i Danmark i dag

Over 600 spil er tilgængelige

21

Det tog sin tid, men i dag kan danske PlayStation 4-ejere kaste sig over PlayStation Now (PS Now). Det er en abonnementstjeneste der tillader at streame et bibliotek af PlayStation-spil til sin PlayStation 4 eller PC.

Der er tale om titler fra både PlayStation 2, 3 og 4 som kan streames, mens spillene fra hhv. PlayStation 2 og 4 også kan downloades så de kan spilles offline. Pressemeddelelsen nævner selv eksklusive titler som Bloodborne, The Last of Us og God of War III Remastered, mens det også er værd at bemærke titler som Mortal Kombat X, For Honor og WWE 2K18.

Abonnementet koster 109 kr om måneden, men det er også muligt at købe et helt års adgang for 749 kr. Er du på vippen om hvor vidt du skal træffe sådan en beslutning, så er der også en 7 dages gratis prøveperiode tilgængelig.

Der loves tilføjelser til det voksende bibliotek hver eneste måned, så hvis man har et bagkatalog af spil, som man aldrig nåede at kaste sig over, så kan PS Now være en glimrende løsning, til at få indhentet det forsømte.

Vi byder i hvert fald PS Now velkommen til de danske PS4-ejere, og du kan læse mere om ankomsten på PlayStations egen hjemmeside.

21 KOMMENTARER

 1. Jeg kan ikke helt finde ud af, om det er noget som kan betale sig. Måske i en måneds tid, hvor man ved man har tid/ferie.

 2. Jeg fik kigget lidt på det igår og må indrømme at det kørte jævnt dårligt i menuen. Det har hakkede og spruttede, tænker måske der har været rigtig meget pres på.

 3. Du skriver man kan streame biblioteket til sin PS4 eller PC. Vil det sige at man kan spille spillene på sin PC, eller hvordan skal det forstås?

 4. RDR er vist på billedet til nyheden, men I nævner ikke spillet i nyheden. Spøjst 🤔

  Det ville nærmest være den eneste grund til, at jeg ville bruge PS Now.

 5. #1 Jeg synes allerede at jeg drukner i PS+ spil, som jeg ikke kan finde tid til Tror at PS Now vil være bedst til at få adgang til nogle af de gode gamle spil, når man lige har lyst til det.

 6. #6: Billedet er tilknyttet YouTube-videoen øverst i nyheden, så jeg har ikke som sådan “valgt” det. Men du har da ret i, at det er værd at nævne RDR som et af de tilgængelige spil.

 7. #13: Man får smidt en PS3 i nakken nu til dags, hvor man kan spille Last of Us på. Jeg var mere imponeret hvis de havde smidt nogle af deres nye AAA PS4 titler på, som Horizon, Spider-Man osv.

 8. #19 – lidt hurtigt google søgning viser at hvis jeg skal have det i DK bliver det omkring 900 kr. Det synes jeg er mange penge for et spil(+konsol)

  Derfor ville jeg meget hellere spille det på PC hvis man kunne det.