Efter en måneds tid i beta-land er firmware update 4.5 endelig sluppet fri til masserne. Men version 4.5 understøtter PlayStation 4 endelig eksterne harddiske, så du kan få plads til alle dine spil, videoer og andet godt, som du måtte have på din konsol. Den eksterne disk skal understøtte USB 3.0 eller nyere samt være imellem 250.000 og 8.000.000 megabyte.

Er du Ps4 Pro-ejer kan du endelig slippe hesterkræfterne fri med den nye Boost Mode, der skulle sparke mere liv i alle spil, selvom de ikke har fået en PS4 Pro-patch. Du kan forvente højere og/eller mere stabil framerate samt kortere loading-tider. Effekten varierer fra spil til spil, og du kan læse mere om det på Reddit, hvor folk tester på livet løst.

Der er også andre nye ting. Quick-menuen er redesignet, så den skulle være mere brugervenlig, og du kan nu også selv tage screenshots og benytte dem som baggrund i menuerne.

4 KOMMENTARER

 1. Boost-mode virker så vidt jeg ved ikke til alle spil.
  Kun til spil som ikke er ps4 pro optimeret.
  Ret mig endelig hvis jeg tager fejl.

  Men skide fedt opdatering.

 2. #1 har ret!

  Håber de får åbnet op for det fulde potentiale i ps4 pro i en fremtidig boost mode opdatering… men så igen, det er måske ikke sååå vigtigt igen hvis man alligevel mest spiller nye spil som formentlig alligevel har fået ps4 pro understøttelse….

 3. #1 Ikke helt. Boost mode er lavt til de spil som ikke er udviklet til Pro eller har fået en pro patch.
  Det kræver dog at spillet ikke har låst framerate, for at få noget ud af det.