Brendan Greene og Blueholes PlayerUnknown’s BattleGrounds (PUBG) har nu rundet over 1 mio. samtidige gamere på Steam. Spillet har slået både DOTA 2 og CS:GO er nu det absolut mest populære spil på Valves platform.

I sidste uge nåede PUBG et salg på 10 mio., siden Early Access-ankomsten den 23. marts. Allerede i sidste måned bed PUGB de to store (DOTA 2 & CS:GO) de to store i hælene og i fredags havde hver trettende Steam-gamer altså sving i PUBG.

På Valves egen oversigt over spillerdata på Steam taler tallene for sig selv. I går havde 1.063.952 gamere startet PUBG på samme tid (concurrent users), hvor DOTA 2 måtte tage til takke med “sølle” 696.725 spillere.

PlayerUnknown’s BattleGrounds er ved at have så godt fat, at Greene og Bluehole har svært ved at følge med. Vil du læse mere om den kometagtige succes som PUBG er, bør du springe forbi Polygon, som i går kunne byde på en artikel med fokus på Brendan Greene og den enorme popularitet hans spil har fået på ingen tid.

Der er netop kommet en ganske omfattende patch til PUBG, som bidrager med en større mængde tilføjelser. Dertil er spillet på vej til Xbox One, og det lader til at Microsoft har luret at det er en ganske god ide at give Greene stort set frit spil for at levere den bedst mulige konsol-udgave på deres platform.

3 KOMMENTARER

  1. Sgu lige før det er game of the decade hvis væksten fortsætter

    Men seriøst vildt at det inden længe har dobbelt så mange concurrent players som DOTA 2. Og FPS skulle være dødt… Nah… Overwatch og PUBG. Og meget snart QC (bliver dog kun for de sejeste)

  2. Men stadig langt fra LOL som i 2014 havde 5mill concurrent players og som i 2016 menes at have 11mill, dog er det dejligt med noget FPS der kan være med i toppen.