Med gårsdagens nyhed om at Playdead, Remedy og gen DESIGN har fundet sig en ny udgiver hos Epic Games Publishing, spekulerede jeg også i, om det mon ikke var på tide, at især Playdead gav lyd fra sig vedrørende deres kommende spil. Det eneste vi ved om projektet er, at det er et 3rd person action adventure som finder sted i et fjernt hjørne af universet.

Selvom min puls ikke ligefrem skyder i vejret, så er mine bønner dog blevet hørt, i form af en noget intetsigende og undervældende teaser. Den blev annonceret på Twitter af Playdead selv:

I samme tweet finder man også et link til ledige stillinger hos den danske udvikler. At de søger flere kyndige folk til studiet, er måske ikke så opsigtsvækkende, men under hvert stillingsopslag finder man nogle en samling såkaldt concept art, altså tidlige illustrationer som hjælper med at målrette det visuelle design for det endelige produkt.

Stilen er meget i tråd med designet fra det yderst stemningsfulde Inside, og det gør bestemt ingen skade, at Playdead fortsætter i samme tråd.

Spillet har hverken en titel eller skyggen af et udgivelsesvindue, så tålmodigheden bliver så afgjort sat på prøve.

1 kommentar