Få udviklerhuse er lige så kyndige til at lave forskellige park simulators som Frontier Developments. Sidste års Jurassic World: Evolution blev en ganske fin salgssucces, med over to mio. solgte eksemplarer i spillets første syv måneder. Ligeledes er deres Planet Coaster også blevet kaldt en glorværdig efterfølger til de helt gamle RollerCoaster Tycoon-spil.

Frontier vender nu tilbage til en af deres gamle formularer, med annonceringen af Planet Zoo, som de ifølge Polygon kalder for “det zoo management-spil de altid har ønsket at lave”.

Hvert dyr i haven vil angiveligt tænke individuelt, og på egen hånd udforske de omgivelser du bygger omkring dem. Mange af byggefunktionerne, især i forhold til landskab og indretning, vil spillere kunne genkende fra Planet Coaster.

Som genren efterhånden har for vane, vil det være muligt at downloade andre spilleres designs, og en særlig funktion i spillet, vil være at kunne slippe sine dyr løs i det fri, med henblik på at kunne øge populationen af truede dyrearter. Lidt god samvittighed har nu aldrig skadet, omend det altså blot er på fiktive præmisser.

Planet Zoo loves udgivet til PC i efteråret 2019.

3 KOMMENTARER

 1. de siger også der kommer flere park-management ting

  en stor fejl ved Planet coaster var jo at man ikke kunne gøre en skid, stort set, ifht selve parken. man kunne bare bygge.

  Gameplayet blev hurtigt røv kedeligt og jeg droppede spillet efter få timer. der var simpelthen ikke nok “game” i det.

  Theme Parkitect tog over. DET er meget bedre (Dog er konstruktionen af parken ikke ligeså fri, men gameplayet er sjovere)

 2. Selvom Planet Coaster har sine issues her og der, så har jeg godt nok lagt mange timer i det. Management delen, som #1 nævner er ringe så man skal bestemt ikke spille det for den del, men er man vild med at designe Theme Parks så er spillet et af de bedste.

  Hvad angår Planet Zoo, så håber jeg da vi får mere i samme stil med en masse forbedringer. En af de store kunne bestemt være et bedre terrain editor tool set, for det er efter min mening et af de steder hvor Planet Coaster halter.

 3. #1.- Hvis alternativet til “Ingen management” er “Shop-medarbejdere skal have pauser”, så vælger jeg det første

  Det var i hvert fald ringe implementeret umiddelbart efter, at det blev patchet ind – jeg havde lidt fået Planet Coaster-træthed da.