De britiske gamere har kvitteret for de fremragende anmeldelser af Altus’ Persona 5 ved at komme til lommerne i stor stil. Persona 5 har vippet Mass Effect: Andromeda af pinden som det bedste sælgende spil i Storbritannien i sidste uge.

GfK Chart-Track, som holder styr på det britiske detailsalg, kan ydermere fortælle, at Persona 5 er det første JRPG, som har fået en topplacering på de ugentlige top 40 lister, siden Ni no Kuni: Wrath of the White Witch tilbage i 2013.

Electronic Arts & BioWares Mass Effect: Andromeda er i sidste uge faldet tilbage til en femteplads og sad kun i en uge som nummer ét. Det kunne godt tænkes at den efterfølgende kritik af bl.a. spillets animationer har påvirket folks købelyst, til trods for at BioWare allerede har forbedret den del af spillet markant.

I top fem er der ikke det store ændringer. Ghost Recon: Wildlands og LEGO Worlds tager henholdsvis anden og tredjepladsen. Tre år gamle GTA 5 er rykket en plads op som nummer fire i sidste uge. Det er ikke helt tilfældigt at Persona 5 har rundet et salgstal på 1.5 mio.

Vi er på vej med vores anmeldelse meget snart.

4 KOMMENTARER