Persona-serien har ikke markeret sig i nær så voldsom grad herhjemme, som det ellers er tilfældet i resten af verden. Persona 5 var mit første bekendtskab med serien, og i min anmeldelse kvitterede jeg med et af mine sjældne 10-taller, for en stilfuld, fængende og poleret JRPG-oplevelse.

Jeg er derfor ved at gå ud af mit gode skind, ved nyheden om en fortsættelse (eller spin-off?) til en af mine bedste spiloplevelser i nyere tid. Titlen er Persona 5 The Royal, og den blot 45 sekunder lange, japansksprogede teaser, gør ikke meget andet, end at præsentere en ny rødhåret, kvindelig karakter.

Ifølge en oversættelse hos Gematsu, siger kvinden i videoen følgende:

“[…] a voice in the trailer asks “What do you think of the Phantom Thieves?” The girl with red hair responds, “I think helping people is a wonderful thing, but if I had to say, I don’t like them. I don’t think the Phantom Thieves’ methods will make the world a better place or help anyone. In the end, I feel like you can only solve that yourself.”

Med den udtalelse er det svært at sige, om den mystiske kvinde vil indfinde sig blandt heltene fra Persona 5, eller om hun snarere vil agere skurken i The Royal.

Persona 5 blev oprindeligt blot udgivet til PlayStation 3 og 4, men i denne omgang kan det tyde på, at spillet udelukkende finder vej til PlayStation 4. Teaseren starter da også med et PS-logo, hvorfor andre platforme virker højst usandsynligt.

Vi kan forvente mere information den 24. april, og vær ikke i tvivl om, at jeg nok skal være på pletten, til at viderebringe hvad end der meldes ud til den tid.