For lidt over en måned siden, kunne Atlus offentliggøre, at der var en fortsættelse på vej, til det fantastiske Persona 5, denne gang med titlen Persona 5 Royal. Der var ikke en egentlig udgivelsesdato at komme efter dengang, og det er faktisk heller ikke nu.

Person 5 Royal lader da også vente på sig, og her i vesten må vi altså vente helt til 2020, før det stilfulde eventyr kan fortsætte. Den korte beskrivelse vi har fået tilsendt, indikerer dog at der nok skal være rigeligt med indhold til de tålmodige:

Persona 5 Royal expands on the extraordinary world of Persona 5, introducing a host of new characters, gameplay features, and diving deeper into the personal lives, as well as the trials and tribulations, of the enigmatic (and exceedingly-stylish) Phantom Thieves. Players will even get to experience an all-new third semester at Shujin Academy that’s never been seen before!

Hav i øvrigt ikke for store forventninger til traileren øverst i nyheden; det er udelukkende årstallet for den vestlige udgivelse der annonceres, så der er altså ingen gameplay-elementer at komme efter.

Det lader til at Person 5 Royal udelukkende udgives til PlayStation 4, men mon ikke en udgivelse til den næste PlayStation-konsol fra Sony, også bliver aktuel når den engang annonceres.