Efter succesen med Persona 5, har SEGA fået blod på tanden for større satsninger på deres tidligere IP’er / spil. De har offentliggjort en ny forretningsplan som viser større ambitioner.

Udgivelsen af Persona 5 i Vesten har været en stor succes for SEGA. En så stor succes at de tilsyneladende har fået mod på mere. Den japanske producent har offentliggjort en forretningsplan til og med 2020, som ganske klart synes at demonstrere, at har fundet en ny tro på at det godt kan være med, når det gælder de for alvor store titler.

SEGA har i de seneste år ellers mest gjort sig i remakes eller Total War og Football Manager-udgivelser. PC-udgaven af Bayonetta har dog formodentlig også været med at give dem lidt større ambitioner. SEGA har senest annonceret at de også giver Vanquish samme PC-behandling den 25. maj.

Vi ser frem til at SEGA for alvor vil prøve kræfter med AAA-markedet igen de kommende år. Obsidian Entertainment synes i hvert fald at være med på ideen. De var efterfølgende ude med et lidt kryptisk tweet, som godt kunne hentyde til Alpha Protocol 2.

2 KOMMENTARER

  1. Persona 5 er ikke verdens bedste eksempel. Det spil sælger næsten sig selv.
    Men hvis Sega nu gad sparke Atlus i måsen, så der ikke går 6 år før Persona 6, så er det jo kun godt