Vi skal desværre vente helt til foråret 2020, før vi kan fortsætte eventyret i Persona 5 Royal. Japanerne er dog ved at køre i stilling, da spillet ser sin udgivelse på de kanter den 31. oktober i år.

Jeg er stadig begejstret 2,5 år efter udgivelsen af Person 5, og ser derfor meget frem til at gense Joker, Lady Ann og resten af holdet i the Phantom Thieves. Derfor glæder det mig også, at åbningsvideoen til Person 5 Royal nu er tilgængelig.

Ja, jeg ved godt at den video ikke fortæller særlig meget om spillet, men jeg kan simpelthen ikke få mine arme ned, over hvor meget jeg glæder mig til udgivelsen. Om ikke andet så er det værd at nyde det stilrene og funky udtryk, som var blandt de pointer jeg fremhævede i min anmeldelse.

Jeg kan simpelthen ikke være alene om at glæde mig til at stjæle hjerter igen – Er der andre Rushere der føler Persona-feberen?

1 kommentar

  1. Jeg nåede kun 50 timer igennem P5 hidtil, før jeg faldt fra. Og nu ved jeg ikke, om det kan betale sig at gennemspille det, hvis Royal er en forbedret version med mere indhold.