Vi kunne fredag fortælle, at 2K Games & Hanger 13 ville knoklede for at blive klar med en meget tiltrængt patch til PC-versionen af Mafia III, som ville give dig mulighed for at mere end de 30 FPS (billeder i sekundet), som PC-versionen som udgangspunkt tilbød.

Patchen landede ved midnatstid søndag hvilket Hanger 13 kunne bekræfte via en opdatering på Mafia III bloggen:

UPDATE [10/8 / 3PM PT]: PC players, reboot Mafia III because patch 1.01 is now available for download. This patch includes 30, 60, and unlimited frames-per-second options on PC. To select your framerate, just head to the display menu in-game. Just make sure to tailor the framerate settings to the power of your machine. This patch also includes improvements to keyboard remapping, so head to the controls menu to check out the options. Note: this patch resets keyboard mapping to default, so any changes you made to the controls previously will need to be customized after installing the patch.

We aren’t done with fixes and updates and will continue to listen to our community for ways to improve your experience in New Bordeaux. And check here to see what content updates we have in the works, including outfit swapping, races, and more.

Har du fået hentet patchen og gør det en stor forskel for din oplevelse af Mafia III? Vi vil være klar med vores anmeldelse af Mafia III på torsdag.

6 KOMMENTARER

 1. Mit svar fra en af de andre indlæg:

  (TL;DR: Nej, patchen virkede overhovedet ikke for mig)

   

  “Hmmmmm…… Suk..

  I første post var jeg nervøs for om det ville blive godt nok når nu de ikke gav review kopier ud, det viste sig at jeg “havde ret” og at spillet kørte dårligt, og havde 30 FPS lås på, i anden nyhed om patchen blev jeg bekymret om grunden til låsen var at det simpelthen ikke kørte godt nok over 30, nu viser det sig så at selvom alle textures er noget i stil med 512×512 og ligner lort så kører det stadig forfærdeligt med åben FPS, selv med alt på low og FPS på 60/unlimited så hakker spillet konstant, især hvis man kører i bil.

  Det her er en af de værste porte jeg har set i laaaaaaang tid, ikke alene kører den dårligt og alle menuer er “konsolificeret” og langsomme, så ser det bogstaveligt talt værre ud end Mafia 2/GTA IV, udover lyset og deres ansigter som dog ser bedre ud.

  “Desværre” virker historien og stemningen og musikken til at være fuldstændig fænomenal, det hjælper bare ikke meget når spillet ser dårlig ud på højeste indstillinger og har samme texture detaljegrad uanset indstillingerne OG at det så stadig hakker og ikke kommer over 50-60 FPS (og dykker ned til 15-20 stykker) når man har en I7, 32GB ram, en SSD og et 1070, uanset video indstillingerne. . .

  Det er direkte pinligt lavet af dem, jeg er i hvert fald dybt skuffet og regner ikke med at starte spillet op igen før/hvis der kommer en/nogle performance patches, jeg håber Battlefield 1 kører bedre, men hvis man kan dømme fra betaen så burde det køre perfekt på de fleste maskiner, jeg krydser i hvert fald fingre..”

   

   

  Det er så forbandet dårligt optimiseret, jeg sidder her med som sagt, I7, 1070, osv, osv. og kunne ikke engang få konstant 30 FPS før eller efter patchen, imens min ven med min gamle PC, en I5, HD7890, og en SSD godt kan køre det på konstant 30 FPS, dog kan han selv med patchen ikke komme OVER 30…

  Det er så pinligt at læse om det her spil på reddit, halvdelen sidder der og siger “er jeg den eneste der bare nyder spillet og historien” fordi de ikke kan fatte at fordi det kører godt på deres maskine er det ikke ensbetydende med at det gør på alle maskiner, den anden halvdel af reddit sidder ligesom mig og er træt af at det ikke virker eller måske endda overhovedet ikke kan starte/crasher hele tiden!

  Jeg er viiiiiiirkelig skuffet over den her port

  Selv nogle af de venner jeg har som bruger PS4 har problemer med spillet, så selvom de har fucket porten op på PC så har de ikke engang kunnet lave et ordentligt spil på konsollen, som man jo skulle tro var hele grunden til at de forsømte PC versionen…

   

  /rant

 2. #2:
  Lyder dælme underligt med dit setup. Har en i7 2600K og et 980TI, og det dykker sjældent unde de 60, slet ikke ned i det leje du oplever. Kører dog kun i 1920X1080, men det kører fitn. Ja, textures skal have en overhaul, desværre…

 3. #3 Det her er/var også på 1920×1080, men deg endte med at slette spillet igen da jeg sad med min I7, 1070 osv og ikke kunne komme over 30 konstant FPS på laveste indstillinger og med en opløsning på 800×600 …. Sådan noget gider jeg sgu ikke, havde desværre brugt en kupon til GMG for at købe det, på den ene side kostede det kun cirka 150 for mig, men fordi det ikke er købt over steam kan jeg heller ikke lave refund, og lige nu føler jeg virkelig at jeg har spildt de penge, selvom det kun er cirka 150..

   

  Men ja det er problemet med spillet lige nu, optimiseringen er SÅ dårlig at det ikke er til at vide om man får god eller dårlig performance, uanset hvilken PC man har.