Efter afsløringen af Destiny 2 i torsdags, er det Activision som har trukket de store overskrifter. PC-versionen har især vakt nysgerrighed blandt mange.

De mere generelle detaljer omkring hvad Destiny 2 byder på, kan du fange på det officielle site, men PC-versionen er interessant af flere årsager. Acvivision Blizzard havde ellers sagt at de ville afvikle Battle.net-navnet og derfor var nyheden om at PC-udgaven af Destiny 2 ville benytte Battle.net (og ikke dedikerede servere) noget af en overraskelse.

Efter gameplay-afsløringen i torsdags, havde Activision og Bungie stillet en række PC’er op, hvor pressen kunne få den første forsmag af, hvordan Destiny 2 gør sig med mus og keyboard. Polygons Charlie Hall var tydeligt imponeret.

Større præcision med mus og keyboard, bedre framerate som ikke er låst, kan give Destiny 2 det rygstød som der skal til for at kunne konkurrere med bl.a. Overwatch, Quake Champions m.fl. Activision fortalte dog også, at PC-versionen ikke ankommer sammen med konsoludgaverne den 8. september. De ville dog ikke ud med præis hvor lang tid efter det ankommer.

Du kan herover se gameplay-traileren, som blev sluppet løs efter torsdagens afsløring.

5 KOMMENTARER

  1. Suk, ja selvfølgelig kommer pc spillerne til at vente. Hvis det er et skjult forsøg på at sælge flere konsol udgaver (med mulighed for at importere sin char på pc), så er det dælme ulækkert.

  2. Indtil videre har jeg ikke kunne se forskellen på Destiny 1 og 2. Af hvad jeg har set fra toeren ligner etteren helt vildt meget. Ved ikke om det er godt eller skidt. Er dog spændt på at forsøge med en beto/demo på PCen. Prøvede Destiny 1 betaen i sin tid og fandt spillet himmelråbende intetsigende.

  3. #4 Det har de også gjort, du er velkommen til at finde små bidder af det som hjemmeside osv, men det eksistere stadig ikke mere hos Blizzard.