En PlayStation 4-udgave af det eminente Path of Exile er netop annonceret, og timingen kunne nok ikke være bedre.

Grinding Gear Games har valgt et enormt godt tidspunkt til denne annoncering, hvis de med deres Path of Exile ønsker at kæmpe om spillernes gunst imod Blizzards Diablo-serie.

 We are proud to announce that Path of Exile is coming to PlayStation 4 this December! As you know, we’re releasing our 3.5.0 expansion on December 7, and we plan to launch it on both console platforms in December also. We are very excited to welcome new members to the growing Path of Exile community. Stay tuned for our 3.5.0 expansion announcement next week!

Beskeden kommer direkte fra det officielle forum, og som vi kan læse, er 3.5.0-udvidelsen snart på vej. Og Grinding Gear Games håber, at den udkommer til begge konsoller i løbet af december måned.

Kunne du finde på at springe på Playstation 4-udgaven af Path of Exile? Eller har du måske allerede smidt massevis af timer i enten PC eller Xbox One-udgaven?

11 KOMMENTARER

 1. Local co-op havde været klasse, men det er der vist ikke planer om
  Så bliver nok bare på PC’en hvor mine nuværende medspillere befinder sig.

 2. Det glæder jeg mig virkelig til at prøve! Har gerne vil spille det meeeget længe, men har ingen computer, så nu kan jeg endelig komme til at spille det rigtige Diablo 3.

 3. Uh, jeg kan slet ikke forestille mig hvor pinefuldt det må være, at cycle igennem loot, selv med lootfilters, når man bare kommer en smule op i niveau.

 4. PoE havde rigtigt meget potentiale. Men deres ligegyldige skill tree bonuses ødelage det lidt for mig. Hvorfor skal man spilde så levels på uinteressante “+1% crit dmg”, inden man kan unlocke de spændende abilities

 5. #4 Tror ikke PoE er et spil for dig hvis du gerne vil have alt det “spændende” foræret fra starten. At kalde skill systemet ligegyldigt viser bare du ingen anelse har om hvad PoE er. Jeg har spillet PoE måske 5000+ timer siden betaen på grund af netop skill systemet. Uendelige muligheder for konstant at finde på nye karakterer der ikke ligner noget andre folk spiller.

  Men det er et dybt spil, meget meget dybt. Så forvent ikke at få ting foræret uden at arbejde for det. Til nye spillere plejer jeg altid at sige at man skal spille til minimum lvl 40 for overhovedet at få en smule indblik i hvordan spillets character building egentligt virker.

 6. #5 Der var nok nogen der følte sig lidt fornærmet der. Jeg kan nu godt, ikke syntes om systemet og stadig vide hvad jeg snakker om. Det er også ok at du er rigtig glad for spillet, selv om ikke alle andre er det.

 7. #6 Det er også fint. Og ja er lidt fornærmet da du tillader dig at kalde det “ligegyldige skill tree” Da det skill tree er hele essencen i spillet og grundet til mine 5000+ timer Giv det en chance, spil alle 10 acts igennem og prøv end game. Så tror jeg bestemt ikke dy synes den 1% crit dmg er så dårlig igen

 8. #7 Jeg kan jo sådan set tillade mig at kalde det hvad jeg vil. Der er ingen grund til at gå sådan til angreb pga. det. Spillet definere jo ikke dig og jeg har aldrig sagt noget dårligt om dig.
  Men i forhold til at prøve det igen, så vil jeg personligt nok heller bruge tid på at gennemføre Diablo 2 eller Titan Quest igen, som begge falder bedre i min smag
  Det skal lige tilføjes at jeg gennemførte PoE halv anden gang sammen med en kammerat, da det udkom i tidernes morgen. Så det er ikke fordi at jeg ikke har brugt tid på det.

 9. Det spil er genialt og meget udfordrende. Jeg har brugt over tusind timer og har stadig ikke gennemført det. De første 7 acts har jeg efterhånden nogenlunde styr på, men så plejer jeg at dø. Har kun været i slutningen af act 10 en enkelt gang.

 10. Synes det skikl tree er genialt men samtidig pisse svært at navigere i… men synes det er fedt det ikke er nemt!
  Deres active skills er bare geniale og giver hver main skill så mange muligheder
  Jeg har omkring 1200 timer i det og er kommet op på lvl 85 med 2 char. Kan dih ikke komme op forbi tier 7 el. 8 maps uden at få prygl. Men tror det er mit gear
  Klart det bedste hack and slash siden d2!

 11. Kan ikke forestille mig at spille det på PS Er selv startet på PoE her i midten af Delve league. Der er godt nok meget at holde styr på, men jeg synes det er meget skægt. Glæder mig til at starte en ny char i næste league da min nuværende nok lider lidt under første forsøg skill build, selvom jeg delvist fulgte en guide. Jeg er pt. lvl 82 marauder. har da lige taget en tier 9 map uden det helt vilde modstand, men nogle gange bliver man selvfølgelig instagibbed når man lige møder en vild combo.