Vi har tidligere skrevet om det noget overraskende samarbejde mellem Romero Games og de svenske strategispecialister Paradox Interactive. Dengang holdt de kortene tæt til kroppen, men på den netop overståede E3-messe løftede de sløret for, hvad samarbejdet handler om.

Deres kommende spil hedder Empire of Sin, og foregår i 1920’ernes Chicago. Allerede der har man nok på fornemmelsen, at spiller handler om gangstere og mafiaen, og det gør det såmænd også. Du kan se traileren fra E3 herover.

I spillet opbygger man sin bande, og øger dens indflydelse i Chicago gennem mere (sandsynligvis) eller mindre (næppe) ulovlige aktiviteter. På strategisiden af spillet kan f.eks. man opbygge alliancer med andre bander, tjene penge på smugkroer og kasinoer og bestikke sig til at få politiet til at kigge den anden vej.

Kommer det til kamp, skifter spillet til et turbaseret kampsystem, som du kan se et screenshot af herunder.

Empire of Sin er sat til udgivelse i foråret 2020 til PC, Mac, Xbox One, PlayStation 4 og Nintendo Switch.

8 KOMMENTARER

  1. Det minder mig om et andet spil jeg har spillet før som jeg for livet af mig ikke kan huske hvad hedder i skrivende stund.

    Det var også delt op således der var en strategi del omkring byen og en økonomi og man skulle købe og bygge speakeasy’s og andre ting, og så var der tur baseret strategi slåskamp ind imellem.

    Det er stadig en af mine yndlings mafia type spil selvom jeg ikke kan huske hvad det hedder lige pt. haha.

    Så det her ser da syyyygt lovene ud, det glæder jeg mig meget til at se mere om.