De store spiser de små. Det må Take-Two nu erkende, efter at SuperDatas seneste analyse for det digitale spilsalg for maj måned nu er blevet offentliggjort. Overwatch har genereret et salg på ikke mindre end 1.75 mia. danske kroner ($269 mio.) alt imens Take-Twos Battleborn “kun” har leveret et digitalt salg på 117 mio. kr. ($18 mio.).

Overwatch er nu allerede det femte mest streamede spil og er eneansvarlig for en 8 % vækst på PC-platformen. Det digitale spilsalg rundede totalt set 39 mia. kr. i maj måned, hvilket er en vækst på 11 % i forhold til samme periode sidste år.

superdata
Her er SuperDatas topscorerer for maj måned.

Abonnement-baseret PC-gaming måtte endnu en gang se store fald i maj måned. med World of Warcraft i spidsen, var salget her på under 200 mio. Det er også sæsonbetonet og lige med hensyn til World of Warcraft, vil der formodentlig ske lidt, når Legion-udvidelsen ankommer den 30. august.

Uncharted 4 stod i maj måned for bedste konsolsalg (365 mio. kr.), og helt som ventet, var det Riot Games’ League of Legends, som var topsælger i F2P MMO / MOBA-kategorien.

Det digitale spilsalg bare indenfor online-gaming ventes at generere salg på ikke mindre end 144 mia. kr. i år.

14 KOMMENTARER

  1. Battleborn er klon af Overwatch eller omvendt, som så igen er klon af Team Fotress 2.

    Men det er seriøs dårlig timing for Battleborn.

  2. #7

    Det kan også godt være svært for nogle personer at se forskel på kloner og hvad der er ægte og hvad der er falsk.

    Men om endt så vandt Overwatch klonkrigen med Battleborn. Team Fotress 2 tøffer derud af.

  3. Jeg ved godt jeg ikke har fulgt med, men jeg fik ET CHOCK i overwatch. Jeg troede det ville være quake-style med at samle våben/ammo! Men hver char er locked til deres eget våben/abilites. nej nej nej nej.