Activision Blizzards storsatsning i eSports, Overwatch Leage, er kommet flyvende fra start. 415.000 så med på Twitch på premieredagen.

Overwatch har ellers indtil ikke helt kunne mønstre de største seertal, men der er ingen tvivl om at premieren på Overwatch League var en bragende succes.

Ligaen er bygget op efter det amerikanske franchise-princip, hvor store “spillere” som fodboldklubber, NFL-hold er blandt de, som efter sigende har betalt $20 mio. for et få et hold med. De første fire kampe blev afviklet med 415.000 seere (peak), hvilket var langt foran de traditionelt store spil League of Legends og CS:GO kunne mønstre.

Dertil blev kampene spillet efter midnat europæisk tid og det gør kun tilslutningen endnu mere imponerende. Ser du med nu her ud på natten, er der fuld gang i den sidste af nattes fire kampe, hvor New York Excelsior fører 3-1 i maps over Boston Uprising.

De $90 mio. som Twitch har betalt for de eksklusive streaming-rettigheder, virker ikke helt så astronomisk tosset nu. Blizzard kom i går med en større Overwatch patch med fejlrettelser, og det var ikke tilfældigt, at det skete lige før ligaens start.

Det eneste europæiske hold, London Spitfire, består udelukkende af koreanske Cloud9-spillere.