Skulle du være interesseret i at give Overwatch et forsøg, kan du spille gratis i denne weekend. Med ankomsten af Wrecking Ball, tæller spillet nu 28 helte.

Den gratis weekend er allerede startet i går aftes og kører helt til på tirsdag morgen kl. 08.59. Wrecking Ball er en af de mere underholdene helte som Blizzard har tilføjet til Overwatch meget længe. En lille mus i en kæmpe rullende tank er nok den mest korrekte beskrivelse. Du kan se introduktions-traileren herover og vi har også Jeff Kaplans senere udvikleropdatering, hvor han selv introducerer Wrecking Ball herunder.

Overwatch League Grand Finals i denne weekend

For de eSports-interesserede vil de første Overwatch League Grand Finals blive afholdt i denne weekend. Første match starter kl. 01.00 lørdag. London Spitfire skal møde Philadelphia Fusion og et af de to hold vil vinde $1.000.000 og det første Overwatch League trofæ. Du kan se tidsplanen for matchen, som består af tre kampe her.

Blizzard har også bidraget med et preview af hvad der er i vente, som du kan læse på Overwatch League websitet.

4 KOMMENTARER

  1. Wrecking Ball er den første helt, hvor movements er svære at mestre, men når det lykkedes, bliver han giftig. En streamer sammenlignede det med Quake, altså sværhedsgraden samt hvor god-like man kan blive