Vi har ikke givet Overcooked særlig meget opmærksomhed her på Daily Rush, hvilket virkelig er en skam. Spillet er fantastisk til sofa-gaming med både venner, livsledsagere og børn, hvor man febrilsk forsøger at tilberede måltider, uden at brænde sit køkken ned til grunden.

Jeg blev i hvert fald positivt stemt, da jeg her til morgen opdagede, at både Overcooked og Overcooked 2 finder vej til PlayStation 5 og Xbox Series X, i form af Overcooked! All You Can Eat.

Udover en visuel opgradering til 4K-opløsning, er det første Overcooked blevet genskabt fra bunden, i den engine som er brugt til Overcooked 2. Det betyder flere detaljer i omgivelserne, en pænere overordnet præsentation og et marginalt skarpere gameplay.

Overcooked vil endelig også blive spilbart online, og det er endda med crossplay mellem flere platforme. Dertil inkluderes der også assist mode, som skal gøre spillet mere tilgængeligt for farveblinde eller mennesker med motoriske udfordringer; et initiativ som altid er velkomment i spilregi.

Overcooked! All You Can Eat vil indeholde alt ekstraindhold som er udgivet i de forrige versioner, og vil derfor kunne prale af over 200 baner, hertil også et par helt nye.

Hvis du ikke allerede har kendskab til Overcooked, så får spillet hermed min varmeste anbefaling. Jeg kan i hvert fald godt finde på en investering, når den opdaterede version finder vej til de nye konsoller.

Der er desværre ikke fastsat en dato for udgivelsen.

1 kommentar