Det er godt og vel 10 år siden udgivelsen af det seneste Prince og Persia-spil. Der var dog åbenbart et nyt spil i under udvikling, som dengang gik under titlen Prince of Persia Redemption. Spillet blev aldrig officielt annonceret, men for otte år siden blev en gameplay trailer lagt online på YouTube, som ingen gjorde et særligt nummer ud af.

Det var først i går, da Jonathan Cooper, hærdet udviklingsveteran med The Last of Us Part II, Uncharted 4, Assassin’s Creed III og Mass Effect i bagkataloget, delte videoen på Twitter, at folk fik et lille indblik i et spil, som desværre aldrig fik set dagslyset.

Traileren vækker minder fra åbningen af God of War og God of War II fra de hæderkronede PlayStation 2-dage, med masser af blod, ødelæggelse overalt og et enormt monster der skal nedlægges. Jeg har aldrig selv haft et egentligt forhold til Prince of Persia-serien, men hvis nogen kan bekræfte, at det der vises i denne trailer stemmer ret godt overens med stemningen fra de øvrige spil, så kunne jeg da godt overveje at kaste mig over dem.

I forbindelse med genopdagelsen af videoen tog IGN kontakt til Ubisoft, for at få en kommentar angående fremtiden for Prince of Persia, men vi skal tydeligvis ikke sætte næsen op efter flere spil i den serie lige foreløbig:

When reached by IGN for comment Ubisoft says that While “Prince of Persia is a beloved franchise and one that’s been important to Ubisoft’s development over the years” the studio doesn’t “have anything new to share at this time.”

En noget nedslående besked, men det er stadig lidt sjovt at se hvad der kunne have været.

4 KOMMENTARER

  1. Kunne rigtig godt lide de gamle PoP spil og ville ikke være ked af at se denne franchise genoplivet dog vil jeg på det kraftigste lige understrege jeg ikke ønsker remakes eller remasters af de gamle jeg ønsker NYT, stor forskel på de 2 ting.