Med Red Dead Redemption 2 på trapperne, kunne man tænke at Grand Theft Auto V snart ville træde tilbage fra rampelyset, som vor tids muligvis største spilsucces. Interessen for spillet og franchisen er dog stadig skyhøj, og det munder nu ud i en kommende dokumentar, med den sigende titel The Billion Dollar Game.

Projektet vil blive præsenteret for investorer ved næste måneds American Film Market, og mon ikke der er et par mennesker med penge, som kan se en værdi i det foretagende. Dokumentaren vil indeholde både gamle og nye interviewoptagelser, og forhåbentlig give et spændende kig ind i kulissen hos Rockstar Games.

Det er Robert Ryan som indtager instruktørstolen, og hans seneste film, Breaking Habits, omhandlende nonner der driver en hashplantage, kan indikere at Ryan ikke er bange for at provokere i sine værker.

The Billion Dollar Game forventes at have premiere i 2019.

5 KOMMENTARER

 1. Jeg forstår dog ikke at de ikke udgiver mere content til GTV V ?! ….jaja multiplayer gøgl ! Men kom da med noget mere SP content. Hvorfor ikke :

  lade Michael lave nogle film ? Som man selv skulle sætte sammen a la et kup.
  lade en ekspandere Trevors crystalmeth empire……
  lade gansta’en lukke en Clan-familie ned ?

  ….løse et alien-mysterie…..jagte Meg’en – random crap….skifte konen ud ?! Der er jo mange muligheder i det lort….

 2. #1

  Det er skuffende, hvordan Rockstar fuldstændig har ignoreret singleplayer delen af GTA V, og kun fokuseret på multiplayer, så de har kunnet tjene penge på sharkcards. Storymode DLC havde været velkommen.

 3. #1 og #2. jeg kunne ikke være mere enig. Jeg har spillet meget MP i GTA V. Men det er 100% sikkert singleplayerdelen, som jeg elsker spillet for. Men det er nok bare ikke der, hvor pengene virkelig er, desværre.