Nintendo er ikke meget for at lade andre komme til fadet, når det gælder fremvisning af deres Switch. Efter at have stoppet en lækage i sidste uge, er de nu klar med deres helt egen og ganske officielle Nintendo Switch unboxing video.

Der er bare lige det, at det virker noget bedre og især mere interessant, når det ikke er yderst politisk korrekte og demografisk repræsentative skuespillere iklædt Nintendo-jakker, som pakker konsoller op. Den lugter efter sigende også ret godt. Du skal dog ikke snydes. Du kan se videoen herover og se om du kan undgå at trække på smilebåndet bare én gang.

Nintendo Switch er i handlen på fredag en uge – den 3. marts.

24 KOMMENTARER

 1. Ja det var et noget ringe forsøg på en unboxing, især med kommentaren om at påklistrede logoer over det hele var “nice attention to detail”

 2. Det viser nu meget godt, at Nintendo ikke helt befinder sig i samme årti som resten af branchen. Havde de været lidt smarte, havde de forsynet en række YouTube “meningsdannere” med konsoller og ladet dem håndtere det

 3. #4 Det er jeg nu ret sikker på sker efter kl. 15 i dag.

  Men jeg er enig i, at denne video er forfærdelig! Kunne næsten ikke holde ud at se den.

 4. #9: Det er mange år siden at Bergsala (som varetager Nintendo i Norden) holdte op med at supporte os. Vi var så meget på med GameCuben, men kunne ingen spil få til anmeldelse. Siden da har vi ikke prioriteret Nintendo specielt højt, da det ikke har kunne lade sig gøre.

  Vi er ikke det eneste med det problem. Det bunder i at Nintendo altid har ment at de ikke rigtig har brug for andre. Det vidner deres måde at håndtere pr. på den dag i dag også om. Desværre..

 5. Så fik jeg også set videoen. Granted, det er ikke de mest spændende værter, men det kunne da have været værre. Og helt ærligt, jeg kunne også have fundet på at lugte til den.:D

  Hvis man synes, at denne unboxing er for steril, så findes der efterhånden flere andre, man kan kaste sig over.:)