Ønsketænkning kan være en rigtig farlig fornøjelse, hvor man snildt kan blive meget skuffet. Der er masser af spil jeg rigtig gerne vil have og også i nye udgaver (giv mig et nyt og det bedste Quake i har lavet id Software!). Der er dog ingen større tvivl om, at rigtig mange gerne så Rockstar Games’ levere en efterfølger til Red Dead Redemption meget snart.

Der er dog kommet gang i snakken om Red Dead Redemption 2 efter en Redditor offentliggjorde et billede for et par dage siden. Billedet stammer fra en RockStar Games’ ansats website og er blevet oprettet under betegnelsen “RDR2”.

Pixel-kiggeri kan også være farligt

Det er dog ikke bare navnet som giver et par hentydninger. Der er flere som har “pixel-peep’et” billedet godt i gennem og har spottet “Chromatic Aberration” (en ikke tilsigtet effekt du ser på selv gode kamera-objektiver, som giver lilla “fejlfarve” ved kanter med stor kontrast).

TUXNOKG

Red Dead Redemption var baseret på RAGE-motoren, som ikke havde denne (nu tilsigtede) effekt. Chromatic Aberration bliver simuleret i flere mere moderne game-engines og det har fået flere til at spekulere i om billedet faktisk er en reference til Red Ded Redemption 2. Nu er det også den lidt tossede tid lige før E3, og da Rockstar Games har været endog meget tavse, er det ikke helt uventet at der dukker lidt ekstra rygter op.

Men døm selv. Vi har vedhæftet billedet her i fuld opløsning.

16 KOMMENTARER

  1. #8 At håbe man får dette spil i hånden på et tidspunkt, har jeg fuld forståelse for, men hvorfor samtidig håbe, at nogle andre ikke får det?