Det er ikke de mest fyldige nyheder om Sonys kommende PlayStation 5, som er sluppet ud fra det igangværende CES. Vi er faktisk kun blevet spist af med en præsentation, af det logo der kommer til at følge konsollen til dørs.

Der er egentlig ikke noget nyt under solen, andet end et 4-tal som er blevet skiftet ud med et mere relevant 5-tal. Kotaku har endda været så elskværdige, at lave en direkte sammenligning af det gamle og nye logo. Som skribenten Luke Plunkett ganske rigtig pointerer i sin korte artikel, så er der ingen grund til at reparere noget, som ikke er gået i stykker.

Lur mig dog om ikke afsløringen af logoet, er et tegn på at vi ganske snart får en mere fyldestgørende annoncering. Med tanke på at PlayStation 5 er sat til udgivelse i slutningen af 2020, så går der næppe længe inden hypetoget får alvor forlader stationen.

7 KOMMENTARER

  1. Lol… det giver ingen mening set i min optik at spilde et CES på at vise et f’ing logo…. who cares. Det er ikke engang hype nok til at starte et tog.

    Kunne godt tænke mig at der snart udviklede sig en generation af mennesker som ikke var “omg” til alt og ville have alting i små bidder hver dag.
    Hvis de er klar til at offentliggøre lortet så gør det. men et logo…. spild af alles, inklusiv deres egen tid.